kleding online
Valuta:


Verzenden & RetourenVerzending Wholesale

Levering Informatie

Alle producten, waar mogelijk, zal worden verzonden naar u de volgende werkdag onderworpen aan krediet goedkeuring, adres verificatie en beschikbaarheid van producten. Soms moeten we extra controles op uw betaling of adresgegevens die uw bestelling kunnen vertragen maken. Daarom vragen wij u toestaan ​​3-5 werkdagen, zodra uw bestelling is geaccepteerd, om te kunnen worden verzonden. Wij nemen contact met u binnen 24 uur na het plaatsen van uw bestelling als er een vertraging of items zijn niet in voorraad.

Verzendgids

• 1. Wij leveren uw bestelling door TNT Post - Worldwide Express Mail Service (Online Tracking).

• 2. De bestelling wordt doorgaans binnen 12-48 uur vanaf de besteldatum. Nadat de goederen verzonden, zullen wij u een tracking-nummer voor direct online volgen. Als u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via live chat of e-mail.

• 3. Leveringen meestal 3 ~ 5 werkdagen te komen.

• 4. De vracht brengt u £ 9,99 per bestelling, die zal worden omgezet naar de lokale munt op basis van uw keuze. Wij bieden u vaste verzendkosten in rekening gebracht voor elke order die zal worden automatisch toegevoegd aan het totaal, wanneer u een betaling, ongeacht hoeveel items worden gekocht.

• 5. Wij kunnen uw bestelling niet leveren aan een P.O. Box-adres, dus zorg ervoor dat u ons een adres.

Terug beleid

Returns

We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Alle bestelde artikelen hier zijn nauw aan het woord hier "wat je ziet op onze website zijn wat je krijgt in 7 dagen". Voordat u geniet van eenvoudige uitwisseling beleid & return, moet u contact met ons op terug te keren verzendadres voor het versturen van de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat. dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags.

Alle bestelde artikelen zijn de juiste items die u hier te halen. Wij beloven u van de juiste volgorde pakket. Dus als terugkerende juiste items voor een terugbetaling, alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een deel van restocking fee en de bank commissie. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement van de juiste volgorde pakketten, bent u verantwoordelijk voor het verschepen en behandeling kosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen veiligheid, omdat we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Alle geretourneerde goederen dienen om het verzendadres te worden verstuurd we e-mailen u nadat u ons feedback te krijgen hier!

Uitwisselingen

Wij bieden uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 7 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum te accepteren als het is onze schuld. Neem dan contact met ons op met uw ordernummer en een van onze teamleden zal u helpen. Als u wilt om items te wisselen naar een andere stijl, zou u uw items terug te keren voor een terugbetaling volgens Return beleid en een nieuwe bestelling plaatsen voor de stijl die u verkiest.

U moet contact opnemen met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat. dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zal naar u worden geretourneerd.

We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items terug voor jou. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen bij ons terecht voor uw eigen veiligheid, omdat wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

Terug